Wie zijn wij

Beste lezer,

Graag stel ik mij aan u voor.

Ik ben Mariëtte van Roosmaelen, mede- eigenaar van de Janvankan groep, waaronder Zitstadiscounter en Gezond en fit op kantoor vallen.
Toen ik 25 jaar geleden begon in de wereld van de kantoormeubelen en kantoorartikelen leefde we in een volkomen andere tijd.

U weet het vast nog, kantoren waren voornamelijk praktisch ingericht en het aantal mensen dat de hele dag vast op de werkplek zat op zijn of haar bureaustoel, lag echt schrikbarend veel lager dan heden ten dagen na de digitale revolutie.
Ruim vier jaar geleden kwam ik als gevolg van een zwaar ongeluk in een twee jarig revalidatie traject terecht. Mijn lichaamlijk letsel was ernstig te noemen, in de eerste plaats was opnieuw leren zitten mijn grootste uitdaging.
Nooit eerder was er bij mij zo sterk het besef van het belang van een goed functionerend lijf. En de conclusie, hoe niet vanzelfsprekend dingen worden wanneer je welk soort van letsel ook hebt.

Het zitten achter een bureau was een kwelling voor me. Gaandeweg ontwikkelde ik een andere manier van werken waar ik mij prettiger bij voelde. Die andere manier kwam voornamelijk neer op afwissing van houding.
Doordat ik in mijn werk veelvuldig aanwezig ben op de werkvloer bij kantoren zie ik merendeel van de mensen zitten. Velen met werkgerelateerde klachten als rugpijn en dan vaak specifiek lage rugpijn, nekpijn, hoofdpijn, schouderpijn en de bekende stress.
Dit zijn dan ook direct de meest voorkomende redenen voor (langdurig) verzuim.

Daarmee wilde ik serieus aan het werk; iets aan die zittende kantoren/cultuur gaan veranderen!

Weg van de traditionele kantoorinrichting en gespecialiseerd leverancier zijn voor kantoorinrichting gericht op dynamisch werken. Want dat dynamisch werken de oplossing is voor werkgerelateerde klachten en verzuim mag ondertussen als waarheid worden aangenomen.

Maar ook preventief is er veel te winnen.

Gelukkig zie ik steeds meer bedrijven met een preventiemedewerker en worden wij ingeschakeld na een RI&E en/of arbo keuring. Samen slaan we de goede weg in!

"De bedrijfsmissie van Zitstadiscounter.nl is een goede, voor ieder budget haalbare inrichting te verzorgen, die wordt gebruikt door de medewerkers met veel plezier en resultaat."

Onze kracht is dat we de verschillende facetten van onze bedrijven kunnen samenvoegen. De fysieke inrichting en de begeleiding naar het juiste gebruik ervan.

Doordat Zitstadiscounter.nl leverancier onafhankelijk is, hebben wij een zeer uitgebreid assortiment. Dus zoekt u een bureau, zit sta bureau, bureaustoel of ergonomische bureaustoel, ergonomie voor op de werkplek, oplossingen voor akoestiek, flex of thuiswerk plek?

Met ons huismerk Collectie Factor Holland bieden wij u een sterk merk voor een zeer vriendelijke prijs. Verder werken wij o.a. met de merken Voortman, Markant, Loffler, Bakker Elkhuizen, Bisley en Fellowes.

"Ons uitgangspunt is; zorgen voor vitale en goed inzetbare medewerkers. Deze zijn gelukkiger, hebben bewezen minder stress en lichaamlijke klachten, en zijn daardoor productiever."

Hierdoor wordt investeren in duurzame inzetbaarheid zeer lonend. Voor bedrijven én voor de medewerkers.
Die twee samen maken dat uw investering in dynamische werkplekken u mogelijk het hoogste rendement ooit gaat opleveren.

Heel graag ga ik met u deze uitdaging aan!

Met dynamische groet,

Mariëtte van Roosmaelen

5 / 5
4
Beoordelingen
Geef jouw oordeel Bekijk beoordelingen