Betaal informatie

Afterpay

Veilig betalen als u uw product in bezit hebt? Kies voor Afterpay bij het afrekenen. Dit is mogelijk voor bestellingen tot €2500,-

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Zitstadiscounter.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

iDEAL

iDEAL is een Nederlandse standaard voor het verrichten van internetbetalingen en is eigendom van Currence.iDEAL betalingen kunnen voor elk bedrag en is een veilige betaal manier.
5 / 5
1
Beoordelingen
Geef jouw oordeel Bekijk beoordelingen